TIKAR VI PLANERAR PARA VÅREN 2021

Myline's Raindrop 8 v

VI VILL HÄR MEDDELA ATT VI INTE HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT FLER VALPFÖRFRÅGNINGAR FÖR NÄRVARANDE PÅ DESSA PLANERADE KULLAR. OM NÅGOT SKULLE FÖRÄNDRAS ANG DETTA, SKRIVER VI UT  DET HÄR PÅ SIDAN. VI TACKAR STORT FÖR INTRESSET OCH HÄLSAR ER VÄLKOMNA TILLBAKA TILL OSS FÖR KOMMANDE KULLAR.    VI ÖNSKAR ALLA EN HÄRLIG PÅSK OCH EN UNDERBAR VÅR !

MYLINE'S RAINDROP " PEGGY" fri CEA som valp och vuxen ,EXC på utställning  OCH WHALSAY RICHARD JAMES " BOB"  fri CEA som valp och vuxen. Stamtavla på de förväntade valparna kommer senare. Det förväntas bli sobelfärgade valpar i denna kombination

MYLINE'S RAINDROP
MYLINE'S RAINDROP
WHALSAY RICHARD JAMES
WHALSAY RICHARD JAMES
MITZI BIR och BIS 3 på Sollefteå BHK's inoff valp utställning 2019.

Vi planerar även att para vår fina MYLINE'S BLUEBELL " Mitzi" i vår / försommar. vi väntar bara att den lilla damen ska löpa. Mitzi's pappa är kennel Nodstagårdens underbara hane NODSTAGÅRDENS QUIET STORM " BRUTUS" . Mitzi's mamma är vår härliga MYLINE'S RAINDROP .  Den utsedda hanen presenteras senare. Det blir blå och trefägade valpar i denna planerade kull. Mitzi är fri CEA och pga Corona pandemin är hon inte utställd officiellt ,dock var hon utställd med BIR ,BIS placeringar som valp.

MYLINE'S BLUEBELL " MITZI"
MITZI
MITZI